Регистрация

Начало Запиши се

Посочете език

Изберете курс

Вие сте

Моля, попълнете формата изцяло на латиница

Начин на плащане

Купон за отстъпка

Ти си модерен човек и използваш модерните методи на разплащане и електронния портфейл на iCard? Възползвай се от актуалните ни отстъпки за лоялни клиенти на iCard. Използвай тук своя 9-цифрен код (ХХХ-ХХХ-ХХХ) за отстъпка, който можеш да намериш към своята карта.

Вече си направил правилния избор със SoftUni. Обичаш да се развиваш. Но без английски, накъде? Допълни своите програмни умения с видео курс по английски с 40% отстъпка. Използвай тук своя 9-цифрен код (ХХХ-ХХХ-ХХХ) за отстъпка, който можеш да получиш от SoftUni.

Ако съхраняваш своите карти за отстъпка в CardBox, вземи LanguageBox карта, с която ще имаш 30% отстъпка от видео курсовете на LanguageBox.bg. Използвай тук своя 9-цифрен код (ХХХ-ХХХ-ХХХ) за отстъпка, който можеш да намериш към своята карта.

Ти си горд притежател на студентска ISIC карта? И като такъв получаваш 30% отстъпка отстъпка от видео курсовете на LanguageBox.bg. Използвай тук своя 9-цифрен код (ХХХ-ХХХ-ХХХ) за отстъпка, който можеш да намериш към своята карта.

Имаш драгоценна младежка EYC карта? Използвай я пълноценно, вземи 30% отстъпка отстъпка от видео курсовете на LanguageBox.bg. Използвай тук своя 9-цифрен код (ХХХ-ХХХ-ХХХ) за отстъпка, който можеш да намериш към своята карта.